• Program: Luni - Vineri 08:00 - 18:00

Reglaj direcție

REGLAJ DIRECȚIE BRAȘOV

Reglaj direcție Brașov

Mulți șoferi nu știu că vibrația din volan pe care o resimt la viteze mai mari este un semn al unei probleme de reglaj direcție. Dacă cele trei unghiuri (unghiul de fugă, unghiul de cădere și unghiul de convergență) nu sunt ajustate corespunzător conform indicațiilor producătorului, șofatul devine nu doar inconfortabil, ci și periculos pentru tine, pentru pasageri, dar și pentru restul participanților la trafic.

Când ai nevoie de servicii de reglare unghi de fugă?

Există câteva situații în care este recomandat sau mai bine spus obligatoriu să verifici geometria roților. Dacă ești implicat într-un accident, lovești o bordură sau treci cu viteză peste o groapă mai mare, este indicat să vii la Autochelu să verificăm reglajul direcției. Dacă schimbi anvelopele sau vreo piesă la sistemul de direcție sau la cel de suspensie, vom ajusta și cele trei unghiuri pentru a ne asigura că vei circula în condiții maxime de siguranță. Vizita la un service reglaj direcție este obligatorie și în situațiile în care simți o vibrație în volan sau observi că mașina este mai greu de controlat în viraje sau chiar trage într-o parte. Dacă nu te confrunți cu nicio problemă din cele menționate anterior, tot trebuie să treci periodic pragul unui service pentru a verifica geometria roților la un anumit număr de km parcurși, stabiliți de producător.

La AutoChelu, te așteptăm cu servicii de geometrie a roților și reglaj unghi de fugă de calitate și cu tehnologia robotizată – R.E.M.O. Îți oferim garanția siguranței absolute în șofat, dar și servicii de reglare unghi de fugă la preț accesibil.

 

Beneficiile serviciilor de geometrie a roților

Dacă cele trei unghiuri sunt ajustate corect, în funcție de recomandările producătorilor, te vei bucura de multe beneficii: condusul va fi sigur, mașina nu va mai trage într-o parte și va avea mai multă stabilitate în viraje și la viteze mari, anvelopele nu se vor mai uza neuniform și rapid (deci nu vei mai cheltui bani cu înlocuirea lor), iar consumul de carburant va reveni la normal. Studiile au arătat că în momentul în care reglajul direcției este incorect, consumul de carburant crește în mod inexplicabil.

Dacă optezi pentru serviciile de geometrie a roților pe care ți le oferim, vei avea două beneficii în plus: jantele vor fi intacte pentru că geometria roților se face robotizat fără să se atingă nimeni de mașina ta și ajustarea unghiurilor se va face mult mai precis, deci și rezultatele finale vor fi mai bune.

Precizie mai mare cu tehnologia R.E.M.O

AutoChelu este unicul service din România care folosește această tehnologie de geometrie a roților robotizată.

Rapiditate și eficiență

Timpul de execuție a geometriei roților este redus considerabil. În medie, durează aproximativ 40 – 50 minute ajustarea corectă a unghiurilor.

Reglaj direcție Brașov - ce presupune acest proces?

Modul în care acest proces de geometrie a roților se derulează este destul de simplu. Mașina este așezată pe o rampă, iar cei doi roboți ai aparatului R.E.M.O care sunt așezați în dreapta și stânga mașinii încep să scaneze poziția roților efectuând mișcări stânga – dreapta, sus – jos. Toate datele colectate în timpul scanării sunt transmise calculatorului, iar tehnicianul face reglajul optim în funcție de aceste valori. Specialiștii noștri se ghidează întotdeauna după baza de date pusă la dispoziție de fabricant pentru o reglare precisă a unghiurilor.

Te așteptăm la AutoChelu pentru a verifica geometria roților și pentru a te asigura că rulezi în condiții maxime de siguranță pe drumurile din România!

Te interesează acest serviciu?
Completează formularul de mai jos!


    Trimite mesaj
    Bună ziua! Cu ce informații te putem ajuta?
    Call Now Button